Fotograf evenimente

Numele meu este Stefan Rotaru. Daca ati ajuns aici mi-ar placea foarte mult sa ne cunoastem mai bine. Despre mine si despre pasiunile mele pot sa va vorbesc ore in sir, dar aici mai importanti sunteti voi, fotografiile si cea mai importanta zi din viata voastra! Ziua nuntii.

Am reusit, de-a lungul anilor, sa imi transform pasiunea pentru fotografii in meserie. Treptat, m-am apropiat de arta fotografica si mi-am dat seama ca cel mai bine ma simt atunci cand sunt in jurul oamenilor, in timpul unei nunti, cand le surprind emotiile si cele mai intense trairi.

In ultimii ani, am trait momente cu adevarat speciale alaturi de indragostitii care m-au ales sa le fiu alaturi in ziua nuntii. Sunt foarte incantat atunci cand oamenii au incredere in mine si vor ca eu sa le realizez fotografiile de nunta.

Multi clienti mi-au devenit prieteni si imi place foarte mult sa stam impreuna la o cafea in timp ce ne amintim cele mai frumoase momente din timpul nuntii. Pe multi dintre ei, ii gasiti in portofoliul meu.

Cred ca un fotograf profesionist, care isi iubeste munca, trebuie sa fie trup si suflet alaturi de miri, trebuie sa fie deschis la dorintele lor si sa fotografieze din pasiune pana la orele diminetii.

Pentru mine, ca fotograf, rasplata cea mai de pret este bucuria din ochii mirilor, atunci cand ei vad ca fotografiile mele, puse intr-un album unic si elegant sunt exact ceea ce si-au dorit.

Pe site-ul meu veti gasi detalii despre fotografiile si serviciile mele, iar pentru mai multe informatii nu ezitati sa ma contactati.

Colaboratori

Daca dintr-un motiv sau altul nu ma alegeti pe mine sa va fiu fotograf in ziua nuntii sau doar doriti sa stiti de ce lucruri trebuie sa tineti cont in alegerea unui fotograf aici gasiti un tutorial pentru alegerea fotografului de nunta.